Leverantörer

Eftersom vi på EPOX tror på långsiktiga relationer, både med kunder och leverantörer, väljer vi våra leverantörer med stor omsorg. Vi letar ständigt utomlands efter maskiner och leverantörer som skulle kunna passa ihop med vårt befintliga sortiment.

Trots att vi är ett litet företag har vi fått det stora förtroendet att vara svensk generalagent* för tre stora och välkända fabrikat: japanska MIKASA, italienska IMER och schweiziska VON ARX. Vi är stolta över att vara länken mellan dessa multinationella tillverkare och deras svenska kunder. Eftersom vi har täta kontakter och ett nära samarbete kring bl.a. produktutveckling ser vi till att våra leverantörer får ta del av alla de små och stora synpunkter och idéer som våra kunder framför.

*Att vara generalagent innebär att vi tar hand om hela den svenska marknaden åt dessa tillverkare. Vi sköter också deras reservdels-, service- och garantiåtaganden. • MIKASA

  MIKASA Sangyo Co. Ltd. är ett Tokyobaserat företag som grundades redan 1937 och som utöver de vibratorplattor, vibratorstampar, asfaltsågar och rullvibratorer som du hittar i vårt sortiment även tillverkar andra lätta bygg- och anläggningsmaskiner med packningsutrustning i fokus. MIKASA har merparten av sin produktion i egna fabriker i Japan och den första vibratorstampen tillverkades där redan 1961.

  MIKASA är kända både för sina mycket driftssäkra och långlivade maskiner och för sina innovativa lösningar. Utöver en mycket stor andel av den japanska marknaden exporterar MIKASA till många länder världen över.

  Samarbetet med EPOX startade redan 1974 då vi tog hem de första MIKASA-maskinerna till Sverige. MIKASA är certifierade både enligt ISO 9001 och ISO 14001 och deras hemsida hittar du här.

 • IMER

  IMER Group består av flera företag varav de första startades 1962 i Italien. IMER har utöver de maskiner som vi säljer även ett omfattande sortiment av liftar, vinschar, betongpumpar, betongstationer och mycket annat stort och smått för bygg, anläggning och industri.

  IMER lägger stort fokus på smarta designlösningar och tillverkningen av de maskiner vi säljer sker i Italien. De finns representerade på över 70 ställen världen över och vi började sälja deras stensågar och betongblandare i Sverige 2000 och har sedan utökat med fler produktgrupper.

  IMER har ISO 9001-certifiering och mer information om dem hittar du på deras hemsida.

 • VON ARX

  VON ARX grundades 1941 av uppfinnaren Paul von Arx som utvecklade föregångarna till de ytfräsar och tryckluftsverktyg som gjort VON ARX världskända när det gäller ytbearbetning. VON ARX finns representerade i princip över hela världen och är kända för maskiner med en svårslagen kvalitet och livslängd.

  Vi tog över den svenska agenturen för VON ARX 1997 och har utökat vårt program till att omfatta även deras spårfräsar. VON ARX hemsida hittar du här.

Vill du bli kontaktad? Vi hjälper gärna till om du har frågor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Visa formulär

Något du funderar över? Vi hjälper gärna till om du har frågor. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Leverantörer

 • MIKASA
 • IMER
 • VON ARX

Organisationer

 • Hyreskedjan
 • Swedish Rental