Gå tillbaka

Kontakt

Problem att nå oss? Vi brukar vara extremt snabba på att svara, men vi har nyss bytt växellösning. Medan vi sjunger upp oss på allt det nya kan det dessvärre hända att vi emellanåt tappar lite fart i svarandet. Om ingen svarar får du gärna testa igen eller mejla oss på info@epox.se, så ringer vi upp dig direkt!

Oavsett om du ringer, mejlar eller besöker EPOX är vi ganska säkra på att du kommer att känna dig väl mottagen. Den som tar emot kommer att se till att du hamnar hos rätt person och får hjälp så snabbt som möjligt. Du behöver därför aldrig själv fundera kring vem som är bäst att kontakta eller jaga någon som inte är på plats – ring växelnumret eller mejla till info-adressen så hamnar du garanterat rätt.

Om du har möjlighet får du gärna komma och hälsa på hos oss i våra hemtrevliga lokaler i Norrviken, Sollentuna, ca 1,5 mil norr om Stockholm. Här har vi kontor, utställningslokaler och reservdelslager i en unik byggnad i vilken det en gång i tiden funnits både järnaffär och speceriaffär, vars fantastiska inredning vi försökt bevara. I direkt anslutning till det fina 1920-talshuset finns serviceverkstad och maskinlager i modernare lokaler. Du är välkommen att besöka oss här på vardagar mellan 8.00 och 16.30, men 12.15-13.00 kan det vara lunchstängt.

Har vi möjlighet hjälper vi dig även på andra tider. Hör av dig så gör vi upp något som passar.

Göran Lindh

VD

08-754 71 60

Spara kontakt

EPOX grundare och ägare. Det finns inte mycket om våra maskiner, kunder och leverantörer som gått Göran förbi.

Josefin Silverfur

Vice VD

08-754 71 60

Spara kontakt

Görans dotter. Maskiningenjör och v-byggare. Leder det dagliga arbetet på företaget.

Sara Thorsell

Säljare

08-754 71 60

Spara kontakt

Civilingenjör som kunnigt guidar våra kunder till rätt maskiner och reservdelar. Svart bälte i att trolla fram reservdelar till maskiner från andra leverantörer. En fena på på det mesta helt enkelt.

Henrik Steneberg

Mekaniker

08-754 71 60

Spara kontakt

Som servicetekniker, mekaniker och fastighetsskötare har han många strängar på sin lyra. Hittar alltid bra lösningar på de många och varierande utmaningar han ställs inför.

Martin Sandström

Mekaniker

08-754 71 60

Spara kontakt

Flink servicetekniker och mekaniker som också tar god hand om maskinlager, hyresmaskiner och fastighetsskötsel.

Kerstin Arvidsson

Logistik mm

08-754 71 60

Spara kontakt

Med flera års tekniska högskolestudier i bagaget tar hon stort ansvar för instruktionsböcker, spedition och reklamationer och är hon inte främmande för att sortera, förtulla, fixa och dona som ingen annan.

Agneta Grundström-Lindh

Ekonomiansvarig

070-961 02 01

Spara kontakt

Sköter bokföring, redovisning och löner. Förbarmar sig dessutom över företagets växter.

Grigorij Zgardan

Räddare i nöden

Vår fd. servicetekniker, mekaniker och fastighetsskötare som alltid kommer till vår undsättning och gör föredömliga insatser när vi behöver honom som mest.

Tindra

Friskvårdskonsult

Har lämnat sin tidigare internationella karriär som bettlare för att fokusera på att inspirera och uppmuntra sina kollegor till en sund livsstil. Hjälper också till med grovdisk och inpasseringskontroller.

Selma

Dokumentförstörare

Vår mest juniora medarbetare som med stort engagemang försöker lära sig alla rutiner. Bemästrar redan att effektivt förstöra allehanda dokument. Alltid behjälplig, men tvekar heller inte att lägga krokben på sina kollegor.

Du?

PRAO-elev

Vi har i över 30 år tagit emot högstadieelever som fått göra 1-2 veckors PRAO hos oss. Uppgifterna är varierande och ger inblick i att arbeta inom flera områden som kontor, lager, verkstad och fastighetsskötsel. Eleven får tillgång till erfaren handledare och tydlig planering som inkluderar samarbete med hela eller delar av personalgruppen. Vi arbetar med Svenskt Näringslivs elevmaterial för att utöver inblick i vårt företag bidra till ökade kunskaper om företagande och entreprenörskap. För att PRAO-verksamheten ska bli en givande upplevelse för både elev och personalgrupp välkomnar vi bara en elev per termin.

Planeringen kan anpassas efter elever med NPF-diagnos. Självklart får du och vårdnadshavare komma hit och träffa oss innan ni tackar ja till en plats. Kontakta Josefin om du är intresserad av att göra din PRAO hos oss.